Prime Grill

Τη μεγαλύτερη σημασία σε ένα εστιατόριο, έχουν οι φρέσκιες πρώτες ύλες, το σωστά ψημένο φαγητό και οι πετυχημένοι γευστικοί συνδυασμοί. Αυτό σκεφτόμουν στη διαδρομή για Λεμεσό, για να επισκεφθώ το καινούριο Prime Grill. Το μενού, που επιμελείται ο σεφ Νίκος Κωνσταντίνου, είναι ισορροπημένο με ελληνικές, κυπριακές και άλλες μεσογειακές γεύσεις. Στα ορεκτικά, δοκιμάσαμε γευστικές μπουκιές, μπρουσκέτες με λιαστές ντομάτες, πέστο βασιλικού και μοτσαρέλα, υπέροχα μανιτάρια Πορτομπέλο με σάλτσα μαϊντανού και ένα θεϊκό βρασμένο, μαλακό χαλλούμι από την Αυδήμου. Πήραμε επίσης μια σαλάτα με ρόκα, κατσικίσιο τυρί, φρούτα του δάσους, καραμελωμένα μακαντέμια και βινεγκρέτ βαλσάμικου ενώ και οι υπόλοιπες σαλάτες είχαν ένα ενδιαφέρον twist. Στα κυρίως, υπάρχουν τα πιάτα στο γκριλ, από κοτόπουλο μαριναρισμένο, λαβράκι, χοιρινές μπριζόλες μέχρι σουβλάκια και σιεφταλιά και φυσικά στέικ. Αξίζει όμως να δοκιμάσεις και το burger. Ο κιμάς είναι εξαιρετικός αφού τον αλέθουν οι ίδιοι εκεί. Στο υπόλοιπο μενού, υπάρχουν μακαρονάδες, platter και signature πιάτα, όπως το γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με χαλλούμι, δυόσμο, λιαστές ντομάτες και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και το hit, το παραδοσιακό γερμανικό μπούτι, σιγοψημένο που λιώνει στο στόμα και συνοδεύεται με μουστάρδες και ξινολάχανο. Άφησε χώρο για τα επιδόρπια. Το σεμιφρέντο με γιαούρτι και φρούτα του δάσους, το chocolate cheesecake και τα χειροποίητα γεμιστά σοκολατάκια, θα δώσουν ένα ιδανικό τέλος σε μια όμορφη βραδιά στο Prime Grill.

Αμερικάνας 2, Γερμασόγεια, 25 315 152
www.primegrillcy.com