5η Έκθεση & Συνέδριο Πληροφορικής, τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών

Το συνέδριο ενημερώνει τα στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων για τον σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και της πληροφορικής στον οργανισμό τους.
 Το συνέδριο δίνει εργαλεία και πρακτικά παραδείγματα, μεταξύ άλλων, για αξιοποίηση της τεχνολογίας, αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας. Αναλύει θέματα, όπως, cloud computing, e-commerce κτλ. Παράλληλα με το συνέδριο, εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που ενισχύουν τις επιχειρήσεις και βοηθούν στην ανοικοδόμησή τους.

Αργά ή γρήγορα οι περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στην τεχνολογία. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν! Διότι είναι, πλέον, δεδομένο ότι η τεχνολογία, η πληροφορική αλλά και οι τηλεπικοινωνίες - ειδικά στο πλαίσιο έξυπνων συνδυασμών- ελαχιστοποιούν το κόστος και τον κόπο, ενώ συγχρόνως επιφέρουν σημαντική πρόοδο στα αποτελέσματα της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι οι σωστές επιλογές. Για να προχωρήσει κάθε κυπριακή επιχείρηση σε αυτές, θα πρέπει να ξεκινήσει καθορίζοντας το σύνολο των επιχειρηματικών της στόχων. Έπειτα, με τη συμβολή των ειδικών του κλάδου, θα πρέπει να ενημερωθεί για τρόπους, εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να καταφέρει να φτάσει στον πελάτη που στοχεύει.

Χώρος:
Hilton Park Hotel
Λεωφόρος Γρίβα Διγενή
Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22 695 111

Iστοσελίδα: www.imhbusiness.com
6 Μαρ 2015
6 Μαρ 2015
08:30 - 14:00
Δωρεάν
Επαγγελματικές – Συνέδριο