Cyprus Sunshine Cup 2015

Στη φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στην ορεινή Λάρνακα από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου και ακολούθως στις 8 Μαρτίου στην Αμαθούντα, θα λάβουν μέρος πάνω από 200 ξένοι ποδηλάτες, ανάμεσα τους αρκετοί κάτοχοι Ολυμπιακών μεταλλίων.
Την πρώτη μέρα ο αγώνας περιλαμβάνει ατομική χρονομέτρηση 5,6 χλμ. γύρω από τα Λεύκαρα. Τη δεύτερη μέρα οι ποδηλάτες θα αγωνιστούν σε pointtopoint με εκκίνηση από τα Λεύκαρα, πορεία μέσω Βαβατσινιάς και δάσος Μαχαιρά και επιστροφή στα Λεύκαρα, σε μια απόσταση 55 χλμ. Την τρίτη μέρα οι ποδηλάτες θα εκκινήσουν από τα Λεύκαρα, θα κατευθυνθούν προς το δάσος Μαχαιρά και μετά από 39,7 χλμ θα τερματίσουν στα Λεύκαρα. Η τέταρτη μέρα περιλαμβάνει μια κυκλική διαδρομή στην Μάντρα του Καμπιού (έξω από τους Καπέδες) συνολικής απόστασης 5,6 χλμ.

Η κάθε μία από τις τέσσερις μέρες θα αναδεικνύει έναν νικητή, όμως ο κάτοχος της κίτρινης φανέλας και ο συνολικός νικητής του CyprusSunshineCup 1 θα είναι ο ποδηλάτης με το ταχύτερο συνολικό χρόνο.

Ακολούθως, στις 8 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο μονοήμερος αγώνας στην Αμαθούντα, όπου θα συμμετάσχουν και οι πλείστοι ποδηλάτες από το τετραήμερο που προηγείται. Μέσα από μια κυκλική διαδρομή 5,1 χλμ. θα αναδειχθεί και ο γενικός νικητής του κυπέλλου Sunshine.

Πληροφορίες: www.cyclingcy.com
26 Φεβ 2015
8 Μαρ 2015
Αθλητικές – Ποδηλασία