Κονσέρτο των Itamar Erez & Yshai Afterman (Λευκωσία)

Itamar Erez (κιθάρα, πιάνο) & Yshai Afterman (κρουστά)

Δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν αυθεντική μουσική της Μέσης Ανατολής. Ένας μοναδικός διάλογος μεταξύ κιθάρας και κρουστών, σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού.

Οι δύο καταξιωμένοι, επιδέξιοι και ευαίσθητοι μουσικοί, εδραιωμένοι στην παγκόσμια μουσική σκηνή με τις συμμετοχές τους σε διαφορετικά σχήματα, ενώνουν τώρα τις δυνάμεις και το ταλέντο τους σε ένα ντούο πρότζεκτ με τίτλο New Dawn.

Δίνοντας συναυλίες σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζουν αυθεντική μουσική του Itamar εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της Μέσης Ανατολής, της τζαζ, της βραζιλιάνικης μουσικής και του Φλαμένκο. Τον Ιανουάριο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ντούο άλμπουμ “New Dawn” με τη συμμετοχή του Antonio Serrano στη φυσαρμόνικα. Το ντουέτο απαριθμεί εμφανίσεις και περιοδείες στο Ισραήλ, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τον Καναδά και αλλού.

Οι Itamar Erez και Yshai Afterman θα είναι στην Κύπρο για δυο εμφανίσεις: στις 14 Μαρτίου στο Παλιό Ξυδάδικο στη Λεμεσό και στις 15 Μαρτίου στο Windcraft Music Centre στη Λευκωσία. Και οι δύο συναυλίες ξεκινούν στις 20:30.

H συναυλία διοργανώνεται με την στήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Κύπρο.
Υποστηρικτές: Hook Recording Art Studio, Ioannides Acoustics Consulting.

Οι δύο μουσικοί θα δώσουν επίσης μαθήματα και σεμινάρια στις 14 & 15 Μαρτίου.

Χώρος:
Windcraft Music Centre
Ξάνθης Ξενιέρου 27
Λευκωσία, Λευκωσία 1015, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 99 549 141

Κρατήσεις/Πληροφορίες: +357 22 377 748, www.windcraftmusic.com
15 Μαρ 2015
15 Μαρ 2015
20:30
10 Ευρώ
Πολιτιστικές – Συναυλία