Amphora Hotel & Suites

48, Poseidonos Avenue, Πάφος, Κύπρος
Τηλέφωνο: 26 202500

Τοποθετημένο σε αυτή την περιοχή της πόλης (Πάφος), αυτό το 4 αστέρων κατάλυμα είναι πολύ σικ και μοντέρνο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. 

Αυτό το μοντέρνο και στυλάτο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα, παιδότοπο και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους. To ξενοδοχείο προσφέρει άνετα δωμάτια και υπηρεσίες ειδικά διαμορφωμένες για όσους σκοπεύουν να διαμείνουν με τα παιδιά τους, στις οποίες περιλαμβάνονται παιδική πισίνα και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Βουτήξτε στην πισίνα και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar. 

Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, καθώς και παντόφλες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπαλκόνι. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ανέσεις όπως γραφείο και θέρμανση. 

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πιάτα διεθνούς και τοπικής κουζίνας, ενώ έχει ένα υπέροχο μπαλκόνι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar του ξενοδοχείου. 

Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου απέχει μόνο 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Τα Τάφοι των Βασιλέων και Λιμάνι Πάφου βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο.