Νέα Pop Boutique από τη Nespresso

Μάθε τα πάντα για... Nespresso στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία 
Η Nespresso,  παγκόσμιος πρωτοπόρος στην κατηγορία premium portioned coffee, επιτυγχάνει ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία επιτυχιών της, ανοίγοντας την πρώτη Nespresso Pop Up Boutique στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία.
Μιλώντας κατά τα εγκαίνια της Nespresso Pop Up Boutique , ο κος Βάσσος Κ. Ηλιάδης , Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd , αποκλειστικού  διανομέα της Nespresso στη Κύπρο , ανέφερε για την έναρξη του νέου καταστήματος : «Ανάμεσα σε μερικές από τις πιο γνωστές εμπορικές επωνυμίες, η Nespresso Pop Up Boutique θα εξυπηρετεί την απαιτητική της πελατεία στο πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, στο Mall of Cyprus. Η Nespresso Pop Up Boutique είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των μελών του Club της Nespresso. Σε σχεδιασμένες ζώνες παρουσιάζονται,  η μεγάλη ποικιλία σε Grand Cru καφέδες, μαζί με επιλεγμένη σειρά των μηχανών Nespresso που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και προτιμήσεις».
Για όσους προτιμούν να εμβαθύνουν στην τέχνη της γευσιγνωσίας του καφέ Nespresso, ένας σπεσιαλίστας του καφέ είναι επί ποδός, για να τους καθοδηγήσει μέσα από την μεγάλη ποικιλία από Grand Cru καφέδες , δημιουργώντας από την αρχή ένα εξατομικευμένο ταξίδι για κάθε πελάτη . Οι επισκέπτες στη Boutique μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της Nespresso – τη μοναδική διαδικασία και σύστημα παρασκευής και εξαγωγής του καφέ, καθώς και το φάσμα των μηχανών καφέ.
Οι προσφορές
40€ έκπτωση με αγορά Μηχανής παρασκευής καφέ                                                                                                                                 
70€ έκπτωση με αγορά Μηχανής με δυνατότητα παρασκευής καφέ με γάλα                                                                                        
90€ έκπτωση με αγορά Μηχανής Lattissima
Οι προσφορές μέχρι 17 Ιανουαρίου 2016 σε όλες τις Nespresso Boutique και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.
H Nestlé Nespresso ΑΕΗ Nestlé Nespresso SA αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία αλλά και σημείο αναφοράς για τον ύψιστης ποιότητας καφέ σε μερίδες. Με έδρα τη Λωζάνη (Ελβετία), η Nespresso δραστηριοποιείται σε περίπου 62 χώρες και απασχολεί πάνω από 10.500 υπαλλήλους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nespresso: www.nespresso.com